Herstel en terugkeer
Herstel en terugkeer
The Prisonshow #72 Rivelino Rigters (Blackrockstar) over muziek maken met Candy Dulfer en Shirma Rouse en anderen inspireren. (Kerst 2020.)
/

Prisonshow podcast afl 72: Rivelino Rigters.

Het is kerst! Onder de digitale boom voeren we een goed gesprek met Rivelino Rigters A.K.A. Blackrockstar.

Candy Dulfer zei over hem: ‘Rivelino Rigters heeft in zijn leven veel dingen tegen gehad en hij heeft met vallen en opstaan, zonder positieve rolmodellen, moeten leren om de wereld juist positief en met veel liefde tegemoet te treden. Precies dát doet hij nu, en dan niet als wollige hulpverlener maar als een man die respect afdwingt en rust uitstraalt.’ 

Rivelino ontwikkelde een passie voor sociale kwesties en vanwege zijn levenservaring in het omgaan met moeilijke situaties, zoals voortijdig schoolverlaten, de rechtbank en rehabilitatie op jonge leeftijd. Hij wil hij anderen in de goede richting helpen. Hij werkt al meer dan 8 jaar als muziekambassadeur voor World Vision met jongeren die werden getroffen door de hiv en oorlog door te schrijven en muziek te maken.

Maar Rivellino doet nog veel meer. Hij werkt in gevangenissen, schrijft boeken en heeft onlangs een prachtige hit uit: ‘Kleine Broertje’ samen met Candy Dulfer en Shirma Rouse.

Kleine broertje op Spotify: https://open.spotify.com/album/0x4NuLYmaHI0cYKpakZm28?si=KHYfjxoUTIaIRS_Jf4WCgg

Alles over de crowdfunding, boeken en muziek van Rivelino via:
www.blackrockstar.com

 

Een podcast van Frans Douw en Edwin Kleiss.
www.prisonshow.nl

Publicatie: 25 december 2020.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *