theprisonshow

the prison show

Vanaf 1 februari wordt elke maandag van 12-13 uur en donderdag van 14-15  (regio Heerhugowaard) The Prison Show uitgezonden. Nu nog een uur, maar na een proefperiode gaan we naar twee uur.

 

Gastheren Frans Douw en Jemuel Lampe hebben allebei een justitieverleden, zowel “achter de deur” als ervoor. Ze weten wat er nodig is om herstel en terugkeer mogelijk te maken. En zo aan een wat veiliger en socialer Nederland te werken.

De Prison Show ontvangt (ex-) gedetineerden, familie, professionals en  andere deskundigen maar ook mensen die slachtoffer waren van een misdrijf of nabestaanden. 

De Prison Show is onafhankelijk en niet gebonden aan een politieke richting. In The Prison Show heeft iedereen recht van spreken: Jemuel en Frans geloven dat alle betrokkenen recht hebben op erkenning. 

The Prison Show kan niet zonder mooie muziek, soms live, en met verzoeknummers van familie voor hun dierbaren in de gevangenis. 

 

The  Prison Show is te beluisteren:

 

– Elke maandag van 12-13 via internet:  www.zaanradio.nl. Via de Ether (in de Zaanstreek) 107.1 FM en via de kabel in Zaanstad (103.3 FM) en in Wormerland (89.0 FM)

– Elke donderdagmiddag in Heerhugowaard van 14-15 op FM 106.7 en kabel 89.0  en op www.heerhugowaardalife.nl.

– We zijn nog in gesprek met Radio Hoorn over uitzending.

 

Bellen:

 

The Prison Show is voor iedereen (dus ook voor mensen uit de regio Heerhugowaard) telefonisch te bereiken op elke maandag van 11 -14 uur via 075 6706106.

Op andere dagen via 06 -21202194.

 

twitter: @prisonshownl

Facebook: prisonshow

Email: info@prisonshow.nl

website: www.prisonshow.nl

 

The Prison Show, Dutch Version is een initiatief en het eigendom van de Stichting Herstel en Terugkeer.

The Prison Show, Dutch Version, is vrienden met The Prison Show in Houston, Texas.