Dpeterfabere reden dat Toon Walravens de Oscar uit handen van Peter Faber ontvangt: Peter Faber vond Toon Walravens de kampioen van de dag. Voor Peter Faber is hij het toonbeeld waar zijn stichting voor staat: het toonbeeld van iemand die destructieve energie in creatieve energie heeft omgezet, die vanuit achterstand en beperking de switch heeft weten te maken van passief naar actief in het leven staan. Een inspiratiebron, een voorbeeld vol idealisme, samenwerking en doorzetten. Wil je meer weten over de Peter Faber Stichting? Klik dan hier!

Maar volgens Toon Walravens eigen woorden is dit beeldje ook bestemd voor medeorganisator Frans Douw, Gert Jan Slump van Restorative Justice Nederland, Daniëlle Haarbosch, Suzanne Vis, Jolanda van den Hurk van de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven en alle andere direct betrokkenen uit de werkgroep RECHT VAN SPREKEN.

Eén reactie

  1. Wat mooi. Proficiat met de prijs.
    Eerlijk gezegd was ik onbekend met jullie stichting en de Peter Faber stichting/prijs. Heb er nu over gelezen en vindt het 2 bijzondere initiatieve. Dit verbreed ook mijn wereld weer. Dank je daarvoor. Ik geef het door.
    Riet Geurts
    Verlieskundige
    Maggy’s smile

Reacties zijn gesloten.